Aprenem de xarxes socials amb Citilab i Innobaix


Comparteix a la teva xarxa
FacebookTwitterWhatsAppLinkedInGoogle+Compartir
Baix Llobregat a Debat. Taller al Citilab Xarxes socials

Diferents moments en el taller al Citilab sobre les xarxes socials per al col·laboradors de la Baix Llobregat a Debat

Una quinzena de persones involucrades en la organització del Congrés Baix Llobregat a Debat vam participar el passat divendres 20 de maig en una activitat orientada específicament a nosaltres a les instal·lacions del Citilab. De les mans dels professionals de Citilab i d’Innobaix vam descobrir com compartir i socialitzar les propostes i reflexions del nostre congrés a través de les xarxes socials.

Amb en German Sierra, responsable de comunicació de Citilab, van dotar-nos de les nocions imprescindibles per poder posicionar els continguts generats al congrés de forma àgil i directa a les xarxes socials. Vam aprendre que és la comunicació  2.0; que són les xarxes socials; vam poder diferenciar quines eren les prinicpals diferències entre les plataformes socials i vam aprofundir com treballar amb el Twitter i el Facebook.

I amb la Eva Gabarrós, periodista gestora de continguts audiovisuals d’Innobaix, vam aprendre molts trucs bàsics per aconseguir l’èxit d’una bona comunicació audiovisual. A partir d’ara, ja sabem com fer unes bones fotografies i vídeos per poder-les compartir a les xarxes socials de forma efectiva.

Les tres hores del taller van passar volant i tots els assistents ens vam endur un grapat de bones idees per posar en pràctica.

Des de l’equip tècnic del congrés vam identificar algunes errades en el nostre desplegament de xarxes. Esperem poder-les corregir i fer-ho sempre una mica millor, perquè en la comunicació 2.0 sempre s’està aprenent.

Volem agrair a tot l’equip del Citilab i d’Innobaix, i en especial al German i l’Eva, el fet que hagin compartit els seus coneixements amb nosaltres. Aquesta ha estat una magnífica oportunitat que ens heu donat per aprendre i recordar-nos la importància de la comunicació i de les l’ús correcte de les xarxes socials. Moltes gràcies.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *