Els reptes de futur per l’entorn i la gestió territorial del Baix Llobregat són diversos i canviants


Comparteix a la teva xarxa
FacebookTwitterWhatsAppLinkedInGoogle+Compartir

ambit3_1p

A la Biblioteca Municipal de Martorell es va celebrar, el dimarts 29 de juny, el segon debat de l’àmbit Entorn i Gestió del Territori del congrés El Baix Llobregat a debat a partir de les 13 taules rodones i activitats precongressuals.

ambit3_29Els principals eixos vertebradors han estat tractats amb intensitat al llarg de sessions i que els hem agrupat en 4 temes: de la Terra; de les Urbs; dels Elements i de la Ciutadania. Durant la sessió es van presentar tres comunicacions de l’àmbit:

  • L’equitat: dret a l’habitatge de Dolors Clavell
  • La participació ciutadana i la planificació territorial de Josep M. Carrera
  • La decisió de quines institucions necessitem de Jaume Bosch

En Xavier Mayor, doctor en biologia de la UAB, va resumir els reptes del Baix Llobregat partint de 2 grans valors de la natura: la diversitat i el canvi.

Els reptes i les propostes d’aquest àmbit seran presentat en el Plenari del Congrés el 8 i 9 de juliol al Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat.

ambit3_3pÉs d’agrair l’esforç i dedicació dels participants en aquestes sessions i especialment al Jordi Sicart, la Genoveva Català, en Joan Barrios. La Dolors Clavell, en Josep M. Carrera, en Jaume Bosch i en Xavier Major. Volem agrair de nou la bona acollida a Martorell, tant per part de l’Alcalde, en Xavier Fonollosa com per tot l’equip de la Biblioteca Municipal.


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *